Nyomtatott média

Nyomtatott média

Szlovákia és Csehország

Ügyfeleink számára a szlovák és cseh nyomtatott sajtóban biztosítjuk cikkek megjelentetését. A háttéranyagok alapján készítjük el a szövegeket, kiválasztjuk és szerkesztjük a képeket, majd átadjuk azokat a szerkesztőségeknek. Az eredmény a cikkek megjelentetése a kiválasztott címekben.

Biztosítjuk a rövid terméktippek, szakmai és életmód témájú cikkek közzétételét kereskedelmi információkkal együtt. Jelentéseket, interjúkat és sajtóközleményeket is készítünk.

Szlovákia: 70 különböző nyomtatott média, 2 500 000 példány
Csehország: 50 különböző nyomtatott média, 3 200 000 példányNyomtatott médiák száma

A nyomtatott sajtó továbbra is sok olvasóval rendelkezik és a közvélemény hosszú távú társformálóinak tekinthetők. Az átfogó célzott marketing nem képzelhető el a marketing csatorna hozzájárulása nélkül. A folyamatosan csökkenő hirdetési árak a magazinok olvasottságához képest még az interneten közzétett cikkekkel és bannerekkel összehasonlítva is megállják a helyüket. A cikkek közzétételének árhatékonysága az alábbi táblázatban található.


A Kováčová Holiday Park számára is készítettünk kampányt

10 hónap alatt 53 nyomtatott média megjelenést tettünk közzé. Az ügyfélre vonatkozó információt 961 658 „látogató” látta, illetve olvasta. Az 1 olvasóra jutó költség tehát 0,008 euró volt.

A kampány eredményei

Kováčová Holiday Park

2 404 144 ks: 80% nákladu titulu
961 658 ks: minden ötödik olvasó elolvashatta az információt