PPC reklám

PPC reklám

(SK, CZ, PL, HU)

A bannerek, a vizuális elemek és a szöveges hirdetések alapvető eszközök, amelyekkel megszólíthatja potenciális látogatóit. Egy jól célzott és beállított hirdetés növelheti a webhelyére irányuló forgalmat, megsokszorozhatja létesítménye látogatottságát, növelheti az értékesítést, vagy csupán tájékoztathat arról, kik vagyunk és mivel foglalkozunk.

A webportálokon történő hirdetésre kétféle lehetőséget nyújtunk: hirdetés a Google Ads rendszerben, illetve közvetlen elhelyezés a szlovák és a cseh internetes portálokon.
Google Ads
szöveges és banner hirdetések

Természetesen mindenki ismeri a Google szöveges hirdetéseit. Ezek a linkek a kifejezés keresőmezőbe történő beírása után a Google-ban jelennek meg az első helyeken. A „Reklám” felirat jelzi őket. Biztosítjuk, hogy a webhelyére mutató linkek az első helyeken jelenjenek meg. Ez növeli a kereshetőséget és a webhely látogatottságát, amely tükröződik az értékesítéseiben vagy a létesítménye látogatásainak számában.

A banner reklám közzététele szintén a Google szolgáltatásának részét képezi. Segít közzétenni bannerét több száz internetes portálon. Természetesen az Ön célcsoportja szerint választjuk ki őket. Biztosítjuk, hogy ügyfelei könnyen elérhessék webhelyét a bannerek segítségével, ami az alapot képezi ahhoz, hogy tevékenységre bírja őket.


A szlovák és a cseh weboldalakon található bannerek

Banner reklámokat a szlovák és a cseh internetes portálokon történő közvetlen elhelyezéssel is megvalósítunk. Ezt azon társaságok megszólításával valósítjuk meg, akik a tulajdonosaik. Hosszú távú kapcsolatainknak köszönhetően exkluzív árakat tudunk biztosítani az Ön számára. A közzétételt a gyártástól egészen a telepítésig biztosítjuk. Ezt megelőzi az Ön termékének pontos meghatározása és a megfelelő internetes portálok kiválasztása.