Árjegyzék

Árjegyzék

Az egyes szolgáltatások költségét számos körülmény befolyásolja.
Pontos árat a közös konzultáció és a pontosan megkövetelt célok alapján tudunk meghatározni.

Az ár a közzétett bejegyzések számától függ, továbbá a média minősítésétől, költségétől, olvasottságától, illetve attól, hogy szerkesztői szövegről vagy termék hirdetéséről, szövegírásról van-e szó. Három közzététel ára 330 és 540 euró között mozog.
A hirdetés megvalósításának költségét két tételre osztjuk – a hirdetési terület megvásárlása, illetve a kulcsszavak és a saját munkánk, amely magában foglalja a beállítást, a menedzsmentet és a jelentéstételt. Ennek ára 250 euró havonta. A hirdetési felület megvásárlásához felhasznált összeg a webportálok vagy a Google által fizetett követelések kifizetésére kerül felhasználásra. Ennek összege az ügyféltől és attól függ, hogy milyen mértékű hirdetés-elérést szeretne megvalósítani.
Ebben az esetben az árat nagyon specifikus módon határozzuk meg. Először is, ez függ az influenszer értékétől, a nagyközönségnél elért ismertségétől, elérhetőségétől, a követői számától, stb., csakúgy, mint további kiadásaitól, a kampány hosszától, a kiadványok számától, stb.
A prezentációs videó létrehozásának költsége az általános költségektől függ. Ezek magukban foglalják a szállítási költségeket, az érzékelő eszközök számát, a drón használatát, illetve a statiszták számát és a videó hosszát. Az alap prezentációs videó ára 500 euró. A profil-, a termék- és az illusztrációs fényképek létrehozását, a retusálást is beleértve, a szükséges fényképek száma, a fényképezés helyétől való távolság, esetlegesen a statiszták száma határozza meg. A hozzávetőleges ár 220 euró. A zenei produkció árát csak a mű hossza befolyásolja. A létrehozott mű szerzői jogvédelem alatt áll, és csak az ügyfelek számára készül. Az ár körülbelül 600 euró.
A kapott árat befolyásolja az Ön által igényelt bejegyzések száma, a webhely látogatottsága, az oldal rangsorolása és a szövegírás. Három közzététel költsége 270 és 510 euró között mozog.
A Facebook hirdetésbiztonsága két elemből áll: hirdetési beállítások és hirdetésmenedzsment, valamint hirdetési felület-befektetés. Tevékenységünk díja e téren 250 euró. Ügyfélprofil oldalakat is kezelünk teljes tartalom marketinggel a Facebookon és az Instagramon.
A kültéri reklámköltség elsősorban a banner típusától és annak elhelyezésétől függ. Az árat a kreatív anyag elkészítése is befolyásolja – ha az ügyfél biztosítja, az ár alacsonyabb.
Rendezvényszervezés. Az ár a rendezvény típusától függ: találkozóról van-e szó az újságírókkal, sajtótájékoztatóról vagy épp teambuildingről. A sajtótájékoztató megszervezése magában foglal a projekt előkészítésétől a megvalósításáig és a média monitoringig minden tevékenységet. A copywriting árát óradíj határozza meg. Az online vagy kültéri bannerek gyártása 30 euró/1 óra.