Multimédia

Multimédia

Fényképészeti anyagokat, videofelvételeket, zenei hátteret készítünk

Annak érdekében, hogy hirdetése sikeres legyen, a linkjét vizuális környezetbe kell helyeznie. Jelenleg főként a jó fotók adják el a legjobban magukat. A kép az, ami képviseli Önt. A marketingben gyakran nem az számít, hogy ki vagy, hanem az, hogy hogyan nézel ki. A vonzó tartalom vonzza a figyelmet, ez pedig az első lépés a többi tevékenység felé. Természetesen ez nem csak a fényképekre, hanem a videókra is vonatkozik. Egy érdekes videó elég hosszú ideig képviselheti Önt.

Fényképeket és videókat készítünk az Ön számára, a forgatókönyv előkészítésétől kezdve a rendezésen, a technika és statiszták biztosításán át egészen a szerkesztésig és a gyártás utáni utómunkálatokig.Fényképészeti vizuális képek

Számos fotóssal együttműködünk, akik Szlovákia-szerte dolgoznak. Mielőtt a legjobbat kiválasztanánk, megnézzük a jelölt eddigi munkáját. Szükség esetén statisztákat is biztosítunk. A kivitelezés magában foglalhatja objektumok külterének és belterének, termékek, vagy személyes profilok fotózását, retusálást és grafikai munkákat.

Videók készítése

Létrehozunk egy vállalati videót vagy rövid profilt az üdülőhelyról, szállodáról, étteremről, termékről, stb. A kivitelezés magában foglalja a teljes szervezést az előkészítéstől egészen a végső termék átadásáig.

Zenei gyártás

Zenei aláfestést hozunk létre videójához. A létrehozás szerzői jogvédelem alatt áll, és máshol nem lejátszható. A produkció magában foglalja a gyártást, a produkciót és az utómunkálatokat is.