További szolgáltatások

További szolgáltatások

Alaptevékenységeink mellett további szolgáltatásokat is nyújtunk. Együtt szolgálják az Ön üzleti tevékenységét. Nem kell kapcsolatba lépnie a szakosodott ügynökségekkel – nálunk megkaphat mindent egy kézből.


Esemény megvalósítása

Találkozót biztosítunk az Ön számára az újságírókkal vagy sajtótájékoztatót szervezünk. E rendezvényeknek köszönhetően szorosabb kapcsolatokat alakítunk ki a szerkesztőkkel. Megismerkedtetheti az újságírókat a termékeivel és szolgáltatásaival, megteremtve a lehetőséget, hogy később írjanak róluk. Mindkét típusú rendezvényt kulcsrakész alapon valósítjuk meg: az előkészítéstől egészen az utolsó résztvevőig.

Mit tudunk nyújtani?

    1. Megvalósítás előtti munka – rendezvényhelyszín, frissítők, hostessek biztosítása, az újságírókkal való kapcsolatfelvétel, meghívók előkészítése és kiküldése, háttéranyagok és sajtóközlemények készítése, moderátor, audiovizuális berendezés, ajándékok, jelenléti lista, stb. biztosítása.
    2. Munka az esemény ideje alatt – a szerkesztők üdvözlése, a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításának felügyelete.
    3. Az esemény utáni munkálatok – kapcsolatfelvétel a szerkesztőkkel és a médiában közzétett bejegyzések figyelemmel követése.Szövegírás

Különböző formátumú cikkeket készítünk – szerkesztői bejegyzések, riportok, tartalom marketing a Facebookon, szövegek szerkesztése és nyelvi korrekciója.

Grafikai munka

Megtervezzük és elkészítjük a bannerek és más reklámfelületek vizuális anyagait. Együttműködési megállapodás esetén ezek a tevékenységek ingyenesek, azonban külön is megrendelhetőek.